Kummiyritykset

Naavalan toiminnassa yhteisöllisydellä ja tekemisellä on vahva merkitys. Naavala on kiinteä osa Varpaisjärven kyläyhteisöä.

Rajaharjun Tila

Rajaharjun Tila on nykyaikainen ja kehittyvä lypsykarjatila Lapinlahden Varpaisjärvellä. Tilan omistavat yrittäjäpariskunta Kati ja Jukka Lähetkangas. Perheessä on kaksi poikaa, 11-vuotias Elias ja 9-vuotias Akseli. Pojat ovat kiinnostuneet kovasti konetöistä ja osallistuvat tilan töihin oman kiinnostuksen mukaan. Usein työintoa on rajoitettavaksi asti 😊

Rajaharjun tila on Katin synnyinkoti ja tilalla tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin Jukka tuli virallisesti mukaan toimintaan. Tilan vanhaa navettaa rempattiin ja nuorkarjalle rakennettiin oma hiehola. Nyt reilua 100 lehmää lypsää kaksi lypsyrobottia pitkälle koneellistetussa navetassa. 

Tilan päivittäisessä toiminnassa panostamme viihtyvyyteen, työturvallisuuteen, nykyaikaiseen koneistukseen ja erityisesti eläinten ja ihmisten hyvinvointiin. Arvostamme rehellisyyttä, oma-aloitteisuutta ja jämäkkyyttä.

Leipomassa yhdessä

Lähdetkö mukaan kummiyritykseksi?

Etsimme jatkuvasti toimitaamme mukaan paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä. Haluamme osallistaa mukaan toimintaamme kaikki lähialueen halukkaat. Kuten vanha sanonta kuuluu, lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä.